Juletreet er på plass!

For mange kommer julestemningen med førjulsfesten på bedehuset. Festen samlet fullt hus søndag ettermiddag og ble som vanlig avsluttet med gang rundt et nypyntet juletre.

Arvid Gusland 18. desember 2011

I år var det Ragnhild Nærland fra Søndagsskoleforbundet som hadde andakt. Hun trakk trådene tilbake fra det Gamle Testamentets profetier om Fredsfyrstens komme, til Jesu fødsel, og videre til at Jesus skal komme igjen. "Jesus kom, kommer og kommer igjen". Det var sang av Britt Vittersø og Kurér. Etter en god pause med et stort kakebord (som vanlig), var det juletregang.Etter tradisjonen er det ungdommene som pynter juletreet. Det skjedde på Tenningen sist fredag. Og etter tradisjonen er det enkelte overraskelser blant pynten. Nytt av året var en meliseske. Men den utstoppede skjæren så vi ikke noe til i år. Takk for at dere pynter treet for oss!