Bibelhelg på bedehuset

Helgen 15. - 17. mars inviterer vi til bibelhelg på bedehuset. Vi får besøk av Gunnstein Nes, og emnet for helgen er: "Profeten Daniels bok - verdenshistorie skrevet på forhånd".

Tom Teien 25. februar 2013

Møtene starter fredag kveld kl 19.00, og fortsetter på lørdag kl 18.30.
På søndag starter det første møtet kl 11.00, og etter dette møtet blir det mulighet til å kjøpe middag for en rimelig penge. Etter at vi har spist i felleskap, avsluttes bibelhelgen med det siste møtet ca kl 13.00.
Det blir også sang og musikk på møtene.
Gunnstein Nes er nok foreløpig et litt ukjent navn for oss her østpå. Han kommer i fra Sogn, og i tillegg til å jobbe som snekker, har han også en liten stilling som forkynner i Indremisjonsforbundet.
Velkommen til samling om tekstene fra profeten Daniels bok.