Bibelhelg!

Helgen 22.-24. november er det bibelhelg på bedehuset. Vi får besøk av Johnn Hardang - for mange en kjent stemme fra radioen.

Tom Teien 30. oktober 2013

Temaet for helgen er "På sikker grunn", og de fleste av tekstene er hentet fra 1. Joh brev. Møtehelgen starter fredag kl 19.00, og fortsetter på lørdag kl 18.00. På søndag starter det første møtet kl 11.00, og etter dette møtet blir det mulighet til å kjøpe middag for en rimelig penge. Etter at vi har spist i felleskap, avsluttes bibelhelgen med det siste møtet ca kl 13.00.
Det blir sang og musikk på møtene.

Johnn Hardang arbeider som radiopastor og leder i P7 Kristen riksradio.Han lager bl a programserien "Vindu mot livet" som sendes fem dager i uken på lokalradioer landet over, samt på nettradio. Mange setter også stor pris på programserien "Sanger vi aldri glemmer".

Velkommen til bibelhelg på bedehuset!