Forsamlingsturen utsatt

Den planlagte forsamlingsturen til Norsjø leirsted i Telemark blir utsatt - ca et år. Det er flere som har meldt at den oppsatte helga i september 2016 ikke passer, og vi har besluttet å utsette turen til høsten 2017. Vi kommer tilbake med nærmere info.

Knut Vidar Vittersø 5. desember 2015

Midt i Telemark, mellom Gvarv og Notodden, ligger Norsjø Ungdomssenter i vakre omgivelser og med en fantastisk utsikt over innsjøen Norsjø. Dette er under halvannen times kjøring fra Verningen.

Ungdomssenteret ble bygd i 1964, og har blitt betydelig utbedret de senere år. Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) eier og driver senteret og har som hovedmålsetting å nå barn og unge med evangeliet om Jesus.

Leirstedet brukes til egne arrangement, som leirer og weekend-samlinger av forskjellig slag, men det leies også ut til andre, og er svært godt egnet til kurs, konferanser, selskaper og lignende.

Stedet egner seg godt både for enkeltpersoner, familier og grupper. Egen fotballbane og volleyballbane, trampoline, 100 m til barnevennlig badestrand med kanoer til leie og et stort, eget friområde gir gode aktivitetsmuligheter både for barn og voksne.

Velkommen til Norsjø Ungdomssenter !