Bibelhelg på Solåsen

Helgen 1.-3. februar 2019 arrangeres det bibelhelg på Solåsen. Arne Solberg, Frode Granerød og Lars Inge Magerøy underviser. Husk påmeldingsfrist 19. januar.

AG 13. januar 2019

Her kan du lese programmet!


Påmelding kan gjøres på e-post til solaasen@nlm.no eller på tlf 33156750/90605210. Bekreftelse for påmeldingen får du på epost. Påmeldingsfrist 19. januar. 

Talerne:

Arne Solberg - etiopiamisjonær.
Har vært misjonssekretær og personalkonsulent for NLM. Stipendiat på Institutt for sjelesorg, kirkeverge i Øvre Eiker og predikant for Hovedstyret i NLM. Gift, og har 4 barn og 11 barnebarn. Arne taler på kveldsmøtene og søndag formiddag.

Frode Granerud - teolog fra Menighetsfakultetet.
Har vært prest i Den norske kirke på Notodden og i Vestby. Siden 2016 har han vært ansatt i NLM som områdearbeider i Østfold. Bosatt på Hvaler utenfor Fredrikstad, er gift med Beathe og far til Håkon. Elsker historie og gode fortellinger, både i bøker, tegneserier, film og TV-serier. Tema for bibeltimene: Hvordan være lys og salt i verden.


Lars Inge Magerøy - pensjonert prest.
Bosatt på Nøtterøy. Har blant annet vært sokneprest i Enebakk, bibelskolelærer og leder for IKO. Har skrevet flere bøker, blant annet en biografi om Martin Luther: Munken som endret Europa. Tema for bibeltimene: Luthers forhold til bibelen. Har Luther noe å si for oss i dag?