Kategori: Nyheter

Vi drar i gang igjen 🎉

Etter en veldig lang periode uten fysiske møter på Verningen Bedehus blir første møte 7. juni kl 11.00. Åse Karlsen taler og vi tilrettelegger for god smittevern. Hjertelig velkommen tilbake!

NLM Gjenbruk trenger vår hjelp

NLM Gjenbruk i Sandefjord trenger noen til, som tenker at de kan bidra. Kanskje hver mandag med å sortere klær eller varer på lageret, eller annenhver lørdag i butikken. Ta kontakt med Knut Vidar på mail kvivitt@gmail.com eller tlf 975 58 023.

Gudstjenester på nett

I disse tider sender NLM en rekke gudstjenester live på nett. Følg med på nlm.no og facebook.

Still opp for dem rundt deg ♥️

Husk å ta vare på dem rundt deg. Kjenner du noen som trenger hjelp til å handle mat i disse Corona-tider, kan du kontakte Lise Teien på telefon 481 29 796.

All møteaktivitet avlyst

I tråd med råd og retningslinjer fra NLM er alle møter og aktiviteter på Verningen bedehus avlyst, i denne omgang frem til 1. mai. Vi oppfordrer alle til å ta del i gudstjenester som legges ut på nett. Våre medlemmer oppfordres også til å gi kollekt på vanlig måte. Vipps #88223 eller kontonummer 7878.05.37646, merk kollekt.

Bønn hjemme

Bønnesamlingene på Verningen er dessverre avlyst fremover pga corona-smitte, men vi oppfordrer alle til å bli med i bønn hjemme. Følg med på oppdateringene fremover :)

MØTEUKEN AVLYST!

Den planlagte møteuken 18-22.mars, som skulle arrangeres sammen med Sandefjord, er avlyst pga vurderinger rundt koronasmitte. Det blir ikke satt opp eget møte på Verningen søndag 22. mars. Følg med på kalenderen og på facebook for oppdatert informasjon om de neste arrangementene.

AVLYST: Strikkekafé 🧶

Strikke kafe torsdag 12. mars er dessverre avlyst pga mulig koronasmitte.

Småbarnstreff og bønnesamling

På tirsdag 10. mars er det bønnemøte og på onsdag 11. mars er det småbarnstreff :) Velkommen

Bibelundervisning: Kolosserne, del 1

Fredrik Hector kommer torsdag 5. mars kl 19:30 og tar oss med inn i Kolosserne. Hjertelig velkommen!

Søndagsmøte med Nattverd

Velkommen til møte 8. mars kl 11:00. Hans Anton Eklund kommer og taler. Søndagsskole for barna og noe å bite i blir det også. Hjertelig velkommen!

Storfamiliemøte 1. mars

Hilde Lyseng holder andakt for både store og små. Hele kollekten denne søndagen blir gitt til søndagsskolearbeidet på Verningen - så ta med litt ekstra!

Formiddagstreff 2. mars

På tide med formiddagstreff igjen! Tom Teien kommer og holder en bokandakt 🎉🤩 Velkommen!

Bønn er viktig

HVER tirsdag samles en meget trofast gjeng for å be for arbeidet vårt, for barna våre, for landet vårt og mye mer. Bli med - her er det plass til flere!

Bibelundervisning med Tom Teien

Torsdag 20. februar 19:30 underviser Tom Teien. Bli med inn i bibelen!

Søndagsmøte med nattverd

Søndag 9. februar kl 11:00 er det søndagsmøte med nattverd og søndagsskole. Dagens taler: Kåre Sanna! Velkommen!

Bønnemøte, småbarnstreff og strikkekafé!

Husk at det er mange aktiviteter på Bedehuset utenom søndagsmøtene. Det er mange som engasjerer seg og det er vi veldig takknemlige for. Denne uken er det bønnemøte på tirsdag, småbarnstreff på onsdag og strikkekafé på torsdag. Kom kom!

Søndagsmøte med Sven Arne Lundeby

Søndag 16. februar kommer Sven Arne Lundeby og taler. Søndagsskole er det også! Varmt velkommen

Årsmøte onsdag 29. januar kl 19:00

Varmt velkommen, du som føler at Verningen er ditt åndelige hjem. Det er en viktig kveld hvor vi velger nytt styre og diskuterer forskjellige temaer som berører menighetslivet her på Verningen. Det blir også kveldsmat som vanlig.

Herreavdelingens quiz-aften

På torsdag 30. januar er det igjen på tide at samle Herreavdelingen! Kaffen er varm fra 19:30. Velkommen!

Bibelhelg på Solåsen 2. februar

10.00 Møte - Odd Rannestad taler. Sang av Elisabeth og Helge Lindhjem. 11.30 Misjonstime - Odd Rannestad taler. Mulighet for bestilling av middag på Solåsen kl 13.

Søndagsmøte 5. januar

Søndag 5. januar er det søndagsmøte. Sverre Ims kommer og taler. Etter møte blir det noe å bite i. Varmt velkommen!

Årets første strikkekafé

9. januar kl 19:30 er det årets første strikkekafé. Det blir som vanlig veldig hyggelig.

Inspirasjonssamling i Tønsberg

Velkommen til inspirasjonssamling for NLM Vestfold på Misjonshuset i Tønsberg! Hans Johan Sagrusten kommer og deler solid undervisning om Bibelens troverdighet. Inger Elise Kjøndal synger. Det er bibelfortelling, lek, film og konkurranse for barna. Salg av pizza, kaffe og kaker. Vi tror dette kan bli til inspirasjon og kan skape glede over fellesskap på tvers av generasjoner, mindre fellesskap og kommunegrenser. Velkommen!

Gudtjeneste andre juledag

Vi feirer julens budskap med en gudtjeneste andre juledag. Fred Even Hellenes holder en andakt. Vel møtt kl 11:00!

Førjulsfest med Ewa Moldekleiv

Søndag 15. desember kl 16:00 er det fest. Førjulsfest. Ewa Moldekleiv holder en andakt - dette pleier å være veldig hyggelig! Hjertelig velkommen. Nb! Merk tiden.

Tenningens tradisjonelle grøtfest

Det blir som vanlig tale av Hans Arne Sanna, julesang, julespill, juletregang og selvfølgelig grøt med mandel. Dørene åpnes kl 19.30 på lillejulaften. Mer informasjon ligger på facebook.

Søndagsmøte med nattverd

Søndag 8. desember er det møte. Olaf Holm kommer og taler. Det blir nattverd, søndagsskole. Etter møte blir det noe å bite i.

Strikkekafé 🧶

Torsdag 12. desember kkl 19:30 er det dags for høstens siste strikkekafé! Du er hjertelig velkommen, med eller uten strikketøy!

Bibelundervisning: Habakkukk

Torsdag 5. desember kl 19:30 kommer Anne Toril Kjøndal og underviser om Habakkukk. Dette blir spennende.

Førjulskveld på Solåsen

Fredag 6. desember er det førjulskveld med god mat, sang og kåseri. Dette pleier å være et populært arrangement og krever påmelding. Velkommen! Mer informasjon på solasen.no

Herreavdelingens quizaften 🤓

Velkommen til Herreavdelingens quizaften førstkommende torsdag 28. november. Kaffen er varm fra 19:30. Kom

Formiddagstreff 2. desember

Andakt av Tom Teien, salg av bøker, mat, utlodning😁. Velkommen kl 11:00

Søndagsmøte 24. november!

Joachim Hodne kommer og taler, det blir søndagsskole for barna og noe å bite i. Dette blir bra. Hjertelig velkommen kl 11:00!

Basar 🎉

Lørdag 16. november kl. 14:00 er det endelig tid for basar igjen. I den anledning er det veldig fint hvis noen kan ta med seg gevinster til åresalget. De kan leveres til Marlen, Anne Cathrine eller Trine, eller de kan tas med på selve basaren. Velkommen til basar!

Storfamiliemøte

Søndag 17. November kl 11:00 er det storfamiliemøte👏🏻 Tone Langerud kommer og holder en andakt - og det blir noe å bite i, selvfølgelig. Kom kom, store og små.

Bibelundervisning: Paulus reiser

Torsdag 21. november kl 19:30 er det bibelundervisning😁 Åse Karlsen kommer og taler over temaet: Paulus reiser!

Strikk, strikk, strikkekafé!

For alle som er glad i å strikke, eller for alle de som liker å være sammen med andre som strikker så er det igjen dags for strikkekafé. Velkommen torsdag 14. november kl 19:30!

Søndagsmøte med nattverd

Velkommen på møte søndag 10. november kl 11:00. Terje Bjørntvedt taler. Vi feirer nattverd og det blir søndagsskole!

Herreavdelingens quizaften

Velkommen til Herreavdelingens quizaften Torsdag kl 19:30. Kaffen er varm og stemningen er på topp!

Eldrefest 🎉

Tirsdag 29. oktober kl 18:00 er det eldrefest! Andakt ved Tore Seierstad. Frode Rauan synger. Bevertning og utlodning. Hjertelig velkommen!!

Bibelundervisning: Elia – ildprofeten

Torsdag 24. oktober 19:30 er det bibelundervisning igjen. Hans Kristian Håkestad taler. Emne: Elia - ildprofeten!

Herreavdelingens festaften 👨🏻‍🍳

Velkommen til Herreavdelingens årlige festaften og herremiddag 25. oktober kl. 19.00! Oddvar Myklebust står for underholdningen. Ellers blir det som vanlig god middag og rikelig tid til mannfolkprat.

Søndagsmøte med Rune

27. oktober kl 11:00 er det søndagsmøte. Rune Espevik kommer og taler. Det blir søndagsskole og selvfølgelig noe å bite i. Hjertelig velkommen!

Søndagsmøte med nattverd

Velkommen til møte søndag 13. oktober kl 11:00. Fredrik Hector kommer og taler, og det blir nattverd og søndagsskole. Kom!

Bibelundervisning med Curt Westman

Torsdag 17. oktober kl 19:30-21:00 er det Bibelundervisning med Curt Westman. Tema: 1. Mosebok. Varmt velkommen!

Månedens misjonsland oktober: Sør-Amerika

Den katolske kirken står sentralt i sør-amerikansk kultur, men troslivet er sterkt preget av folketro og hedenske tradisjoner. NLM ønsker at flere skal få bli kjent med Jesus som den eneste veien til frelse.

Strikk strikk strikkekafé!

Velkommen til enda en kveld med strikking 10. oktober kl 19:30. Dette er hyggelig, enten du kommer med strikketøy eller om du bare vil være sosial!

Bibelundervisning med Curt Westman

Velkommen til bibelundervisning torsdag 19. september kl 19:30. Tema: 1. mosebok

Søndagsmøte med dåp

På søndag 22. september kl 11:00 taler Andreas Kjøndal. Det blir dåp og søndagsskole. Noe å bite i blir det også. Hjertelig velkommen!

Quiztime!

Velkommen til Herreavdelingens quizkveld torsdag 25. September! Som vanlig er det kaffe og noe å bite i fra kl. 19.30.

Endelig strikkekafé

På torsdag 12. september kl 19:30 er det dags for strikkekafé igjen. Dette blir bra! Kom enten med eller uten strikketøy!

Storfamiliemøte 🎉

Søndag 15. september er det storfamiliemøte. Ingunn Bredvei kommer og håller en andakt! Det blir kaffe og noe å bite i. Velkommen store og små!

Medlemsmøte 4. september

Kl 19:00 er det igjen duket for medlemsmøte. Styret holder i programmet og vi diskuterer ulike temaer som har med Bedehuset å gjøre. Som vanlig blir det noe veldig godt å spise.

Søndagsmøte på Sportskapellet Sky

Bedehuset står som ansvarlig for møte søndag 8. september kl 11:00. Bli med opp til Sportskapellet da vel! Ut på tur, aldri sur.

Solåsens dag 1. september

På Solåsens dag markerer vi i år 60 årsjubileet til Solåsen leirsted. Arrangementet starter med middag kl. 14.00, deretter jubileumsmøte kl. 15.00. Espen Ottosen taler, Malene Gjone m/band synger og vi får glimt fra leirstedets historie. Det blir eget opplegg for barna under møtet. Etter møtet blir det kaffe og festkake

Søndagsmøte 25. august kl 11:00

Og søndagsskolen starter opp igjen! Dette blir bra. Harald Tjervåg kommer og taler. Etter møte blir det noe veldig godt å bite i. Varmt velkommen!

Nærmiljødagen søndag 25. august

Bedehuset, Verningen Vel, Rødbøl Sanitetsforening og Sporty IL arrangerer en trivelig nærmiljødag 25. august kl 15:00-18:00. Mye gøy for store og små! Velkommen!

Månedens misjonsfelt august: Norge

NLMs mange fellesskap i Norge er grunnstammen i misjonsarbeidet. Men de er også arenaer der mennesker i vårt eget land får oppleve å bli sett, og hvor de får møte Jesus.

Møte søndag 11. august

Velkommen på møte 11. august kl 11:00. Fredrik Hector kommer og taler og det blir selvfølgelig noe å bite i :)

Møte søndag 4. august avlyst

Første møte etter sommerferien blir dessverre avlyst pga sykdom. Vi prøver igjen søndag 11. august :)

Søndagsmøte med nattverd

30. juni kl 11:00 er det møte. Sverre Hafell kommer og taler og vi feirer nattverd sammen. Etter møte blir det servert noe å bite i, som vanlig.

Søndagsmøte midt i sommeren

Selvom sommeren og ferien er her så er det møte på Bedehuset. 14. juli kl 11:00 kommer Curt Westman og taler. Spre gjerne dette slik at alle får det med seg :)

Solåsen Bibelcamp

Solåsen Bibelcamp arrangeres fra mandag 15. til søndag 21. juli. Barnemøter og bibeltime hver dag kl 10.30 unntatt søndag (da er det familiemøte kl 11.00). Sjekk ut eventet på Facebook for mer informasjon.

Søndagsmøte 23. juni

Jon Georg Fiske fra region øst kommer og taler. Søndagsskole og noe å bite i. Hjertelig velkommen skal DU være!

Nord-Afrika — månedens misjonsfelt

NLMs hovedmål i Nord-Afrika er å være til stede. Vi vil vandre sammen med søkende mennesker og vise dem at Jesus er mer enn en profet – han er Guds sønn og verdens frelser.

Søndagsmøte 16. juni

Ernst Jan Halsne (regionleder NLM Øst) kommer og taler. Det blir søndagsskole, sang av Kurer. Og som vanlig; noe å bite i. Velkommen!

Pinsestevne Gjennestad 9. juni

Grillen er varm fra kl.13.30. Ta med grillmat 🌭. Det blir salg av kaker og kaffe, is og brus. Møtesamlingen begynner kl. 15 med barneandakt ved Tone Aamodt Langerud. Hovedtalen holdes av Kåre Johan Lid, leder av NLM Norge. Sandefjord Musikklag vil glede oss med sang. Misjonsoffer.

Søndagsmøte med dåp

Varmt velkommen på møte søndag 26. mai kl 11:00. Karsten Tollheim taler og det blir dåp og søndagsskole.

Regionkonferansen Region øst

31. mai til 2. juni samler NLM Region øst alle generasjoner på Fangekasa til ei inspirerende helg med masse påfyll! Det blir gode taler, regionårsmøte, seminarer, konserter og feiring av frivilligheten med en real gratis grillfest på fredagen! Tema: «Bærekraft – Fellesskap for hele livet».

Månedens misjonsfelt: Øst-Afrika

Mange mennesker bor i områder hvor det av ulike grunner er vanskelig å nå ut med evangeliet. Likevel må vi gå til dem. Les mer om arbeidet NLM driver i Øst-Afrika.

Bibelundervisning med Johnny Vågen

På torsdag 9. mai kl 19:30 blir det to bibeltimer med pause (benstrekk/kaffe). Tema: Bønn og faste. Velkommen 🙌🏻

💐 Vårfest

På søndag 5. mai kl 16:00 er det vårfest på bedehuset. Karen Elisabet Wittersø Hector kommer og taler og det blir sang. Husk kaffe-spleis (alle tar med seg litt hver).

Formiddagstreff ☕️

På mandag 6. mai kl 11:00 er det formiddagstreff. Det blir noe å bite i og Ingrid Næss taler. Kom! 😊

Søndagsmøte

Velkommen på møte på søndag 12. mai kl 11:00. Jostein Holm kommer og taler, det blir nattverd og søndagsskole. Vi skal også velge to utsendinger til Regionkonferansen.

Søndagsskolens 100års-markering

Ta barna med på byfest på Larvik torg lørdag 4. mai kl. 11-14. Her blir det ansiktsmaling, lykkehjul, lek og glede!

Dugnad inne og ute

Bedehuset har dugnad tirsdag 23. april og det pleier være veldig hyggelig! Dersom du ikke kan bidra denne dagen, har komiteen en liste over oppgaver som kan gjøres en annen dag.

Herreavdelingens Quizaften

På torsdag samles herrene igjen til en hyggelig kveld! Varmt velkommen! Kaffen er varm fra 19:30.

Vårsprell på Solåsen

Søndag 28. april kl 14:00 blir det vårsprell på Solåsen. Dagen blir fylt av mange aktiviteter for både store og små. Det blir mat og Irene Gundersen holder en andakt.

🎉 Møte andre påskedag

Vi feirer at Jesus Kristus har stått opp igjen! Even Sundby kommer og taler. Det blir nattverd og noe å bite i. Varmt velkommen mandag 22. april kl 11:00

Palmesøndag på Bedehuset

Søndag 14. april kl 11:00 feirer vi Palmesøndag. Tom Teien kommer og taler. Varmt velkommen!

Japan, månedens misjonsfelt

I det travle og moderne japanske samfunnet kan det være krevende å nå ungdommer og yrkesaktive med evangeliet. Men nå satser kirken mer på arbeid blant unge.

Vårens siste småbarnstreff

Onsdag 3.april blir vårhalvårets siste Småbarnstreff! Hold av dagen og velkommen kl.10.30.

Bibelundervisning med Tom Teien

På torsdag 4. april kl. 19:30 underviser Tom om temaet: «Josef, forbilde på Jesus»

Herreavdelingens Quizaften

Alle menn: På torsdag er det quiz igjen. Kaffen er varm fra kl 19:30, og DU er velkommen.

Pappaleir på Solåsen

Fra 30.-31. mars samles mange barn med sine fedre på Solåsen Leirsted. Kommer du eller kjenner du noen som bør vite om leiren? Gå til solasen.no for mer informasjon :)

Søndagsmøte med Temesgen Shibru

På søndag 31. mars kl 11:00 kommer Temesgen Shibru og taler. Det blir søndagsskole og bedehuskaffe etter møtet.

Familiemøte blir Storfamiliemøte

På søndag kommer Thorild Bonden Hanedalen og taler. ALLE, uansett alder, er hjertelig velkommen!

Noah & Skapelsen i Hedrum Kirke

En fargerik og vakker forestilling som minner oss om at vi må være mot andre slik vi vil at andre skal være mot oss. kl 11:30.

Strikkekafé – yes yes yes!

På torsdag er det igjen strikkekafé! Velkommen med eller uten strikketøy

Søndagens møte

På søndag 17. mars kommer Olaf Holm og taler. Det blir søndagsskole, nattverd og noe å bite i!

NLM i Indonesia

Mye av NLMs arbeid i Indonesia er særlig rettet mot barn. Et av våre viktigste satsingsområder er arbeid for barns utvikling og utdanning, og vi bidrar også i arbeid for å hjelpe barn til å bearbeide stress og traumer i forbindelse med naturkatastrofer.

Bibelundervisning

Torsdag 14. mars kl. 19.30 er det fordypning i bibelen. Anne Toril Kjøndal kommer og underviser om Jeremia - del 2 av 2. Husk bibel!

Hans Georg ny formann

På årsmøtet 30. januar ble Hans Georg Skuggedal valgt som ny formann. De øvrige i styret er Kristin Bredvei, Inger Nore Rauan, Kristoffer Skuggedal, Jonathan Ekström og Karen Elisabeth Wittersø Hector.

Vibeke Aasrum taler 3. mars

Velkommen til møte søndag 3. mars kl. 11.00. Vi får besøk av Vibeke Aasrum, som skal tale for oss. Det blir søndagsskole og bedehuskaffe.

Bibelhelg på Solåsen

Helgen 1.-3. februar 2019 arrangeres det bibelhelg på Solåsen. Arne Solberg, Frode Granerød og Lars Inge Magerøy underviser. Husk påmeldingsfrist 19. januar.

Velkommen til årsmøte

På årsmøte serveres det kaffe og noe å bite i. Det er viktig at vi som går på Verningen til vanlig stiller opp slik at vi sammen får staket ut veien vi skal gå videre!

Vinterleir på Solåsen

8. til 10. februar er det vinterleir (2. til 4. trinn) på Solåsen leirsted. Påmelding på nlm.no.

Misjonær Ingrid Næss taler

Søndag 20. januar kl. 11.00 er det møte med nattverd. Vi får besøk av Ingrid Næss fra Kvelde, tidligere misjonær i Kenya. Velkommen!

Jesus er veien, sannheten og livet