Om oss

Verningen bedehus er en menighet for deg som ønsker et varmt kristent fellesskap i Vestfold.

Verningen Bedehus er tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband,

Vi ønsker å være et felleskap for alle generasjoner, og har søndagsskole for barna under hvert møte.

Mange av aktivitetene på bedehuset drives av egne foreninger og lag tilsluttet NLM. Søndagsskolen er tilsluttet Norsk Søndagsskoleforbund. Dette kan du lese om på aktivitetsoversikten. Styret i Verningen Misjonssamband består i 2022 av:

  • Ole Harald Monsen, styreleder
  • Tom Teien, misjonskontakt
  • Trine Hermundsplass, sekretær og møteplankoordinator
  • Sven Åge Lindhjem, driftsansvarlig
  • Eivind Kjøndal, driftsansvarlig

Roar Teien er foreningens kasserer. Revisor er Solfrid Aasrum. Jonathan Ekström har ansvar for nettsidene.

Organisasjonsnummer: 971 319 933

Gi en gave

Vil du støtte arbeidet og misjonsarbeidet på Verningen Bedehus? Vi setter stor pris på det, og det finnes tre måter at gi på:

  • Fast giver via NLM
  • Vipps: 88223
  • Kontonummer: 7878.05.37646

Gud velsigne deg.

Historie

Verningen bedehus ble innviet for snart seksti år siden – 27. juli 1958. 16 år med hardt arbeid både med pengeinnsamling og bygging var over. Initiativtakerne var ikke mange og alt for få til et så stort hus. Men de hadde visjoner! De formulerte formålet med bedehuset som følger: 

”Formålet med huset er å samle folket om Guds ord og det tillates videre benyttet til fremme av menneskekjærlige og gode sociale formål.”

Det er akkurat dette bedehuset på Verningen har blitt benyttet til i nesten 60 år. Og samlingen om Guds ord og ”menneskekjærlige” tilbud er nå større enn noen gang, ikke minst blant barn og unge. De visjonære tankene og slitet fra 60 år tilbake høster dagens forsamling og innbyggerne på Verningen nå fruktene av.

Utleie

Bedehuset leies tidvis ut til arrangementer som ikke er i NLM-regi. Dette er for det meste kristne møter. Bedehuset kan også leies til private arrangementer, for eksempel konfirmasjon, selv om denne muligheten er svært begrenset på grunn av den ordinære møteaktiviteten.

Kontakt: Sven Åge Lindhjem
vernigen.bedehus@gmail.com
90786489

Verden for Kristus

Norsk Luthersk Misjonssamband ble startet i 1890, da noen unge kvinner i Bergen ble tent for misjon. I dag får tusenvis av mennesker hvert år møte Guds kjærlighet i ord og handling i Norge, og over hele verden.

Jesus er veien, sannheten og livet