Bibelhelg på Solåsen

Helgen 1.-3. februar 2019 arrangeres det bibelhelg på Solåsen. Arne Solberg, Frode Granerød og Lars Inge Magerøy underviser. Husk påmeldingsfrist 19. januar.

Påmelding kan gjøres på e-post til solaasen@nlm.no eller på tlf 33156750/90605210. Bekreftelse for påmeldingen får du på epost. Påmeldingsfrist 19. januar. 

Talerne:

Arne Solberg – etiopiamisjonær.
Har vært misjonssekretær og personalkonsulent for NLM. Stipendiat på Institutt for sjelesorg, kirkeverge i Øvre Eiker og predikant for Hovedstyret i NLM. Gift, og har 4 barn og 11 barnebarn. Arne taler på kveldsmøtene og søndag formiddag.

Frode Granerud – teolog fra Menighetsfakultetet. 
Har vært prest i Den norske kirke på Notodden og i Vestby. Siden 2016 har han vært ansatt i NLM som områdearbeider i Østfold. Bosatt på Hvaler utenfor Fredrikstad, er gift med Beathe og far til Håkon. Elsker historie og gode fortellinger, både i bøker, tegneserier, film og TV-serier. Tema for bibeltimene: Hvordan være lys og salt i verden.


Lars Inge Magerøy – pensjonert prest. 
Bosatt på Nøtterøy. Har blant annet vært sokneprest i Enebakk, bibelskolelærer og leder for IKO. Har skrevet flere bøker, blant annet en biografi om Martin Luther: Munken som endret Europa. Tema for bibeltimene: Luthers forhold til bibelen. Har Luther noe å si for oss i dag? 

Jesus er veien, sannheten og livet